Elittrim

Välkommen till Elittrim!

Här klipper jag din hund i en lugn miljö.

Jag använder endast K9,s milda och hudvänliga produkter som ger ett rent och fin resultat. Produkterna finns även till försäljning på salongen.

Det är viktigt att din hund är väl rastad före salongsbesöket.

Din hund ska vara tovfri om inte annat överenskommits.

Nedan följer en lista på tjänster som jag utför på salongen.

 

 

Bad       

Screenshot_20220729-212624_Instagram

Genomborstning (ej tovutredning), schampo, balsam, föning, öronrengöring och kloklipp ingår.

Liten  (upp till ca 35 cm)         från    550:-

Mellan (ca 35 till 55 cm)         från     650:-

Stor (ca 55 cm och uppåt) samt pälsade mellanstora raser     från 750:-

 

 

 

Bad och klipp   

Screenshot_20220729-215945_Instagram

Klippning utförs med maskin och eller sax. Bad med schampo, balsam samt föning efteråt, öronrengöring,  plock av öronhår (om hunden accepterar det) samt kloklippning ingår alltid. Ej tovutredning.

Liten  (upp till ca 35cm)           från     850:-

Mellan (ca 35 till 55 cm)          från     950:-

Stor  (från ca 55 och uppåt)    från   1050:-

 

Övrigt

 • Kloklippning                                                       120:-
 • Puts av tassar och kloklippning                        250:-
 • Puts av ansikte, tassar och kloklippning          350:-
 • Plockning av öronhår och rengöring                250:-
 • Öronrengöring                                                      80:-
 • Tandborstning                                                      50:-
 • Borttag av fästingar, per st                                 20:-

Tovutredning samt all övrig hantering/klippning som överskrider normaltiden debiteras med 100:-/kvart utöver ordinarie taxa.

Meddela vid bokning om din hund är obekväm med viss behandling / hantering eller om vi behöver vara två.

Tänk på att avbokning / ombokning måste ske senast 24 timmar innan din bokade tid.                                                          För ej avbokat och uteblivet besök tas en avgift på 500:- ut för förlorat arbete.

 

Hundmassage

Jag är diplomerad hundmassör hos Svensk Terapeututbildning och utför massage för ökad cirkulation och välmående muskler och ligament hos din hund. Läs mer om massagen och dess fördelar under fliken Elitmassage.

Hundmassage samt stretching                               850:-

 

 

 

Tänk på….

 

 • att alltid rasta din hund före ett besök på salongen.
 • att din hund måste vara frisk och kry för att orka med och dessutom inte föra smittor vidare till andra hundar som besöker Elittrim.
 • att det är önskvärt att även matte eller husse är kry vid avlämnandet. Vi kan träffas utanför om så önskas för att inte vistas inne på salongen i pandemitider.
 • att din hund ska vara tovfri när den kommer till salongen (om inte annat avtalats). Detta för att förhindra obehag för din hund och minska tidsåtgången.
 • att avboka / omboka din tid senast 24 timmar före din bokade tid. Annars utgår avgift för uteblivet besök.
 • att inte rasta din hund utanför salongen då det kan kännas jobbigt för känsliga hundar med onödigt mycket lukter. Dessutom är det ju trevligare för alla då det är rent och fräscht. Det finns en perfekt gräsyta att rasta hunden på till vänster just när man kör in i villaområdet på Måndagsvägen. 
 • att parkera på vår halva av uppfarten då vi delar med grannen till vänster. Att stå ute på vägen är helt ok på vår sida om det är trångt. Ibland jobbar vi båda hemma.
 • att hund som kissar, bajsar eller kräks inne på salongen ( av olika anledningar ) kräver extra sanering vilket jag tar ut en avgift för.
 • att lämna / hämta sin hund på avtalad tid eller så snart som möjligt då den är klar. Raster är viktiga för att jag ska göra ett bra jobb och för att nästa kund ska få lika mycket tid för avlämning eller hämtning. Avsevärd försening vid lämnande eller upphämtning debiteras.
 • att jag inte ansvarar för om din äldre eller sjuka hund inte orkar med salongsbesöket. Skulle jag upptäcka minsta problem kontaktar jag alltid husse eller matte. Jag tar väl hand om din hund och försöker göra besöket så bra och kort som möjligt för att underlätta för äldre hundar som är i fysiskt nedsatt kondition.

~~~~~~~~~~

Dom här enkla men också ganska självklara punkterna hoppas jag ska göra besöket hos Elittrim till en trevlig upplevelse för dig och din hund.

 

Varmt välkommen!

 

2 vita hundar