Ny vecka och nya kunder

Söndagkväll och längtar till i morgon då en ny vecka börjar med övervägande nya spännande hundar.

Nu har det fyllts på under fliken BILDER. Då jag älskar att fota så kommer antagligen denna flik vara den mest välfyllda!

Veckan kommer förutom arbetet på salongen med alla hundar innehålla några utställningsträningar för vår Vide och hans bästis Ziva. Utställnings säsongen står för dörren och det ska bli riktigt kul att följa lillkillen som så obrydd travar runt i ringen som om han aldrig gjort annat.

received_10213800786088154

På onsdag firar vi vår fina papillon hane Alex som fyller 4 år. Han har alltid funnits i vår närhet men det var inte förens förra våren som han flyttade hem till oss permanent från kennel Ellhornbythesea’s. En helt underbar kille med stor personlighet och pondus. Hans stora kärlek heter Märta och är Weimaraner. Han sover vid min fotände och jobbar hårt på att få ordning på vår unghund Athena.  Han ägs av och tränar trix med dottern Julia. Matglad och knycker mat med blixtens hastighet. Han är verkligen solen🌞 hos oss men blir han oförättad så fäller han svans och öron och vandrar iväg och ser mest ut som ett ulligt får. Han gillar tyvärr inte utställningar men poserar gärna framför kameran. Grattis bästa Alex❤🎁🐾🍗🎀⚽!!!received_10213800743807097.jpeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s