Äntligen är salongen klar!

Tanken på egen hundsalong har länge funnits men inte sjösatts. Under de senaste 12 åren har jag utbildat mig inom hund och häst och jobbat i egna företaget Elitmassage sen 2006 som fysioterapeut för hundar och hästar.  När jag efter många härliga år och ca 6000 hästmassager senare började känna att jag ville vidare i mitt jobb och kanske framför allt lyfta fram mitt hundintresse lite mer beslöt jag mig för att kliva in i hundfriseringens kreativa och spännande värld.

2016 fick jag anställning på en salong i Sundsvall där jag fick mersmak. Då jag fick svårt att kombinera min egna kennel Elitbreed’s med jobbet hemifrån på dagarna så fick det bli egen salong efter ca 1 år som anställd frisör.

Den 27 november 2017 slog jag upp portarna till min nyinredda fräscha salong i Sundsbruk.  Härligt att kunna kombinera de egna hundarna med ett drömyrke på hemmaplan.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s